Ben jij maatschappelijk betrokken en sta je open voor verschillende levensbeschouwingen? Het Centrum voor Vormingsonderwijs is volop in beweging en is op zoek naar een nieuwe collega HR adviseur. Heb je zin om jouw expertise in te zetten en mee te bouwen aan een mooie organisatie binnen het onderwijs? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw uitdaging

Als HR adviseur bij het Centrum voor Vormingsonderwijs werk je nauw samen met managers en medewerkers om hen te ondersteunen bij HR vraagstukken. Je hebt een adviserende rol op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van de medewerkers.  Je hebt een divers takenpakket en schakelt tussen operationele HR-taken en strategisch advies. Jouw focus ligt op het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van ons HR-beleid. Daarnaast houd je je bezig met het analyseren van HR-data om trends en behoeften te signaleren, waarmee je proactief bijdraagt aan de verdere professionalisering van ons personeelsbeleid.

Wij vragen

  • Relevantie opleiding op minimaal hbo- of hbo+ niveau in werken en denken in een relevante richting zoals HRM
  • Bij voorkeur 7-10 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Vaardigheden:

– Uitstekende organisatorische en planningsvaardigheden

– Een goede luisteraar en goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden

– Adviserende vaardigheden

– Sparringpartner zijn voor directie

– Kennis van arbeidsrecht en cao’s

– Vaardig in het gebruik van Microsoft Office en andere relevante software

Wij bieden

  • Een baan met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
  • Aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een tijdelijk contract van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform cao GVO en HVO
  • Ruim 8 weken aan vakantiedagen
  • Een salaris conform de salarisschalen van de cao GVO/HVO. De functie wordt afhankelijk van je kennis en ervaring ingeschaald in salarisschaal 11 (maximaal € 5.862 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week)

Centrum voor Vormingsonderwijs 

Het vormingsonderwijs wordt verzorgd door het Centrum voor Vormingsonderwijs (CvV) in gezamenlijkheid met zeven levensbeschouwelijke organisaties. Leerlingen van openbare scholen en samenwerkingsscholen hebben recht op godsdienstig en levensbeschouwelijk vormingsonderwijs. Daarbij zijn de volgende keuzemogelijkheden: boeddhistisch, hindoeïstisch, humanistisch, islamitisch, joods, katholiek en protestants vormingsonderwijs. Elk van deze organisaties kent een eigen team van vakleerkrachten en verzorgt vormingslessen vanuit de eigen specifieke levensbeschouwing.

Het CvV heeft een ondersteunende en faciliterende rol richting de verschillende organisaties.

Solliciteren

Reageren kan tot en met 1 november 2024 door je CV met motivatie te sturen naar: hr@vormingsonderwijs.nl. De eerste selectiegesprekken vinden plaats in week 46 en de tweede gesprekken vinden plaats in week 48.

Informatie

Kijk voor meer informatie op onze website www.vormingsonderwijs.nl. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Belkis Durna-Annac, hr@vormingsonderwijs.nl.